Det handler om god mad

Frokostordning

Nemt, enkelt og lækkert!

Din sikkerhed er en af vores største prioriteter. Derfor følger vi hos Smag&Smil Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand – også i frokostpausen.

Det betyder, at vi i denne tid har lagt produktionen om – frokostbuffeten er erstattet med portionsanrettede måltider. Dermed kan du og dine kolleger nyde frokosten forskudt og med god afstand.

Samtidig kan I vælge individuelle frokostmenuer til hver enkelt medarbejder – og skrue op eller ned for antallet af kuverter med kun 48 timers varsel. På den måde er I garanteret at alle får en frokost de kan li’ – og I betaler aldrig for flere kuverter end I har brug for.

Klik her for at se mere om hvordan I kan vælge jeres egen frokost – hver dag!

Kontakt os på frokost@smagogsmil.dk eller brug kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Hverdagens højdepunkt

God gastronomi er bare dagens absolutte højdepunkt. Kender vi ikke alle den følelse? Frokosten sætter tonen for resten af dagen – og den tone er forhåbentlig ren harmoni. Den rigtige madoplevelse skaber arbejdsglæde og styrker virksomhedens profil.

Hos Smag&Smil tilbyder vi et kreativt og levende køkken med fokus på sundhed, de gode råvarer og masser af smag. Vores sunde og sæsoninspirerede frokost gør en forskel på arbejdspladsen – og til firmaarrangementer.

En velsmagende frokostordning behøver ikke koste spidsen af en jetjager – og det kan gøres nemt, enkelt og lækkert. Vores kokke sikrer, at frokostordningen er en daglig oplevelse, der giver smil på læben og ro i maven.

FÅ ET GODT
TILBUD

SÅDAN!

Vi kontakter dig inden for én hverdag.