Det handler om god mad

Frokostordning

Nemt, enkelt og lækkert!

Din sikkerhed er en af vores største prioriteter. Derfor følger vi hos Smag&Smil Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand – også i frokostpausen.

Det betyder, at vi i denne tid har lagt produktionen om – frokostbuffeten er erstattet med portionsanrettede måltider. Dermed kan du og dine kolleger nyde frokosten forskudt og med god afstand.

Hør mere om vores portionsanrettede frokostordning – frisklavet hver dag!
Kontakt os på frokost@smagogsmil.dk

Hverdagens højdepunkt

God gastronomi er bare dagens absolutte højdepunkt. Kender vi ikke alle den følelse? Frokosten sætter tonen for resten af dagen – og den tone er forhåbentlig ren harmoni. Den rigtige madoplevelse skaber arbejdsglæde og styrker virksomhedens profil.

Hos Smag&Smil tilbyder vi et kreativt og levende køkken med fokus på sundhed, de gode råvarer og masser af smag. Vores sunde og sæsoninspirerede frokost gør en forskel på arbejdspladsen – og til firmaarrangementer.

En velsmagende frokostordning behøver ikke koste spidsen af en jetjager – og det kan gøres nemt, enkelt og lækkert. Vores kokke sikrer, at frokostordningen er en daglig oplevelse, der giver smil på læben og ro i maven.

Sådan kan jeres nye frokostordning se ud! Nemt, enkelt og lækkert.

FÅ ET GODT
TILBUD

  • Leveringsgaranti
  • Mad for alle
  • Allergivenlig

SÅDAN!

  • Vi har modtaget din besked

Vi kontakter dig inden for én hverdag.