Det handler om god mad

Job hos Smag&Smil

Søger du en fremtid inden for det kreative køkken?

Kunne du tænke dig at blive en del af Team Smag&Smil? Vi brænder for de fantastiske madoplevelser – store som små! Vi er vilde med det kreative køkken, og her skal stemningen være lige så god som maden.

Vi sætter en ære i at efterlade kunderne med et kæmpe smil på læben – og det sker gennem et højt fagligt niveau inden for både gastronomi, processer og procedurer.

Din indsats gør en forskel
Som en del af Team Smag&Smil er du både med til at skabe unikke, enestående oplevelser for hundredtusindvis af danskere samt at stille sulten på frokostbordet på en lang række fynske virksomheder hver eneste dag.

Din arbejdsdag bliver aldrig ’hverdag’, når vi leverer nyskabende og innovative løsninger til events, konferencer, frokostordninger, pop-ups m.m. – lige fra 2 til 20.000 kuverter!

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kolleger – herunder kan du se vores ledige stillinger lige nu. Klik på hver enkelt for at læse mere og søge jobbet. Vi glæder os til at høre fra dig!

OBS: Ud over nedenstående stillinger søger vi aktuelt:


Et job med muligheder
Når du udvikler dig – så udvikler vi os! Derfor har vi stor fokus på din faglige og personlige vækst.

Har du en god idé? Eller har du lyst til at eksperimentere med kreative løsninger? Det får du rig mulighed for i køkkenet og bag kulissen hos Smag&Smil. Vi har løbende gang i nye, spændende projekter og samarbejder, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på alt fra idé til udvikling og slutprodukt.

Så – brænder du for gode madoplevelser, service og udvikling? Vil du være en del af en spændende koncern spækket med muligheder?

Hos Smag&Smil får du:

  • En alsidig arbejdsplads
  • Et højt fagligt niveau
  • Flere dagtimestillinger uden weekendvagter
  • Løn efter overenskomst
  • Fokus på trivsel og velfærd